väldigt glatt inlägg

Sitter och gör absolut ingenting, tänkte att jag kanske skulle städa lite sen. Såret på ryggen var infekterat så nu får jag gå på antibiotikakur i 10 dagar, kul. Bara irriterande att man ju var där dagen efter att de tagit bort stygnen och såret sprack upp, hon tittade inte ens på såret under tejpen. - Du behöver inte ens ha plåster på, nu blir det som det blir, hjälper inte om jag tjepar ihop det nu läker det innifrån. CP. GRrrrr klart som fan att det blir snyggare om man pressar ihop kanterna, ärret blir ju inte lika brett. Så man blir galen, 300 spänn i onödan och kunde sluppit att ha så ont.wedgyhfdhjsbhjvhcb vilket glatt inlägg

sova i solen

ligger ute på gräset och njuter av solen. Mitt ärr på ryggen blir inte snyggt, det sprack efter att de tog bort stygnen och nu vill det inte läka som det ska. Otur som vanligt men men skitsamma. Det närmar sig bröllop, ja tiden går...tro det eller ej =) och vikten går neråt, sakta men säkert. Tränar på och äter på utan kolhydrater och socker, så gått det går.Blir en avvikare ibland =) nej nu ska jag sova lite i solen

johnny cash och ett glas rött

Sitter och väntar på att mina fina klassisar ska komma, ikväll ska vi ha klassträff och det ska bli så himla kul. Lite johnny cash ur högtalarna och ett glas rött, härligt.

skräckis och sommarlov

Idag slutade vi skolan för denna termin, nu blir det sommarlov, i alla fall för ett litet tag. Sedan blir det dags för sommarvikariat. Ahh mitt första någonsin, jag kan inte fatta hur framåt allt gått. fick våra betyg idag, åh jag r så stolt, 2 mvg och resten vg.Känns så himla skönt!!! Skulle känts så gott med g också men att ha klarat alla hinder plus att det har gått bra. Känns fint inuti. Sista året blir tufft, himlarns tufft. Bara ladda inför nästa år och göra så gott man kan. Det enda man kan göra, så länge man gör sitt bästa!!! Kommer sakna alla fina människor i klassen. Kommer ses med några av de under sommaren men alla andra kommer jag sakna!! Trivs så bra i klassen, alla är så fina och underbara lärare också. Idag bjöd våra lärare på kladdkaka de gjort med grädde och hallon, supergott!!! Men vi ska ha avslut med klassen på fredag, då jävlar ska vi fira för att vi alla vart så himla duktiga =) Känns som detta blir min drömsommar. Först lite jobb, sedan bröllop resa och så lite jobb. Tid för mys med älsklingen!!! plus att kunna jobba, det jag alltid velat. Nej nu blir det skräckfilm, älsklingen är och kollar på fotboll.

torsdag, igen.

Snart inne på sista veckan, bara två lektioner kvar nästa vecka sedan slutar vi för denna termin. Ska blir riktigt skönt! Sommarjobbet ser jag fram emot, verkar vara ett bra ställe, chefen verkar riktigt bra. Men mest av allt ser jag fram emot bröllopet, längtar. Vill vara fru M nu. Sedan resan, bara jag och min älskling, rå om varandra.Ahhh Nu blir det film, var längesen vi såg på en bra tillsammans. Har precis vart och tränat och hela dagen ägnades åt att skriva arbete, det sista i medicin, jej =) Hoppas ni har en fin torsdag! ser fram emot en solig fredag.

Tiden går så fort

Herregud vad tiden går, det är inte långt till vår bröllopsdag. Längtar!. Vikten går nedåt och jag har nu lyckats gå ned 11 kg med hjälp av kontrollerad kost och träning. ytterliggare ca 5 kg ska väck. Har haft praktik i fyra veckor och nu är det två veckors skola sedan lov och sommarjobb. Får nog iaf två veckor ledigt innan sommarjobbet,ii think, I hope. Nu sitter jag och pluggar för på tisdag har vi prov, har inte hunnit plugga till det men arbetet är inskickat!.

RSS 2.0