Onsdag

Sitter i soffan efter att ha ätit en omelette med sallad och är pömsig. Var och tränade, gick 6 km, vilket är bra för att vara jag =). Nu blir det till att plugga, har inte tid för annat en vecka framöver. Tack mia, då var det som jag trodde då =)

tisdag 22 mars - ett tag sedan

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev. Men nu är jag tillbaka. Idag blir det skola, sedan träna, ja du läste rätt. Har börjat träna på gymmet där älsklingen tränar och det är så himla skönt och framförallt kul. Just nu blir det bara att bränna fett på löpbandet. Har hittat min drömbrudklänning, som tyvärr var för liten så nu gäller det att gå ner och jag har bara till 2 juli på mig. Så har tagit bort alla kolhydrater och går varje dag. Här är allt bra. Skolan har gått mycket bra men nu har vi börjat en ny kurs, medicin som inte går så himla bra... vi har prov nästa vecka som gör mig skakig bara jag tänker på det. SÅ mycket och så svårt, medicin och omvårdnad har slagit ihop till ett prov, suck. Trivs superbra i klassen, alla fina människor som jag går tillsammans med är otroliga! Mannen min är underbar, älskar honom bara mer och mer =) Han gör mig så himla lycklig!!!!!! Idag är han ledig och jag kommer längta hem varje minut jag är i skolan, vill bara hem och mysa. Igår var vi båda hemma och vi gjorde inte annat än kramades hihi. Ni som har gift er, är det bara namnbytes och hindersprövninspappren som man ska fylla i eller finns det fler?? Nej nu är det dags att gör sig iordning kram

städ

Vad dålig jag är på att uppdatera. Här hemma städas det, de gulliga tjejerna i klassen kommer hit på lite förfest, vi sa sedan ut och bowla och ha kul. Sitter just nu och kolla runt på lite kanapeerecept, tänkte bjuda på det och champagne efter vigseln innan vi drar och äter, mysigt va. Du kanske har något gott recept?? Katterna halkar just nu runt på mitt nytvättade golv, verkar ha riktigt roligt de springer fram och tillbaka haha, knäppisar. Nu blir det kaffe och lite musik, tills golven torkat.

RSS 2.0